De glucose revolutie


Dit super fijne boek raad ik regelmatig aan! Het is van groot belang om een stabiele bloedsuiker spiegel te hebben,

Je herkent een niet stabiele suiker spiegel aan o.a. het volgende: vermoeidheid, energie dipjes na het eten, niet kunnen afvallen, trillende beentjes, slecht slapen en het niet wakker kunnen worden ’s ochtends.

In dit boek leer je de basis. Dit boek is super informatief en
staat vol met de nieuwste
wetenschappelijke ontdekkingen en verrassend
toepasbare tips. Klik hier om het boek te bestellen!

Wil jij weten hoe het ervoor staat met jouw bloedsuikerspiegel?
In het glucose traject leer je precies hoe jouw lichaam reageert op suikers, bewegen, stress en koffie. we krijgen 24/7 inzicht.

Het glucose traject:

In 14 dagen krijg jij een inzicht in hoe jouw lichaam reageert op koolhydraten en suiker. Dit traject is speciaal ontworpen voor iedereen die worstelt met vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, energiedips na het eten, of moeite heeft met afvallen en de reden niet goed begrijpt.

Ontdek de kracht van meten is weten!

Dag 1: Opstartconsult: We bespreken jouw huidige situatie. Hoe ziet je leven, voedingspatroon en gezondheid er uit? Wat zijn je doelen?
Daarna plaatsen we een glucose sensor op jouw arm. Je mag de applicatie op je telefoon downloaden waarmee je jouw glucose kan meten. Je bent vanaf dat moment klaar voor de start!
De Sensor: Een essentieel hulpmiddel om real-time inzicht te krijgen in jouw reactie op koolhydraten en suiker.
Dag 7: Tussenevaluatie: We bespreken de voortgang en aan de hand van deze inzichten geef ik advies op maat voor de komende week.
Dag 14: Eindconsult: We sluiten het traject af door de uitslag te bespreken van de metingen en je ontvangt een persoonlijk rapport.

Met deze aanpak zal je niet alleen begrijpen hoe jouw lichaam reageert op koolhydraten, maar ontwikkel je ook de tools om bewuste keuzes te maken voor een energieker en gezonder leven. Klaar om uit de startblokken te schieten en de beste versie van jezelf te worden?

Inclusief:

  • Het opstart consult (incl. kennismaking, uitleg applicatie en het plaatsen van de sensor)
  • De sensor
  • Gebruik van de applicatie
  • De tussenevaluatie 
  • Het eindconsult
  • Rapport van de metingen
  • WhatsApp support