Over mij

Ik ben Danique

Orthomoleculair therapeut in het mooie Hoorn. Mijn passie voor gezondheid is ontstaan toen ik startte met mijn opleiding voor verpleegkunde. Ik heb patiënten mogen begeleiden en verzorgen in goede en slechte tijden. Een heel mooi vak!

Zelf ervaarde ik vanaf mijn tiener jaren al verschillende klachten waar ik maar niet vanaf kon komen.
Klachten als acne, onregelmatige menstruaties, moodswings, vermoeidheid en darmklachten. Die vermoeidheid kwam zelfs zo ver dat ik als tiener de dagen niet door kwam zonder halverwege de dag te slapen.
Klachten die elke puber ervaart. Althans, dat dacht ik!

In mijn twintiger jaren verergerde mijn klachten en ik snapte maar niet waarom leeftijdsgenoten altijd zoveel meer energie hadden. Na verschillende onderzoeken bij artsen kreeg ik net als veel anderen te horen dat dit er nu eenmaal bij hoort. “Rust, reinheid en regelmaat” kreeg ik te horen, maar ik miste daarbij de handvatten hoe ik dit kon realiseren.

Ik ben uiteindelijk bij een orthomoleculair therapeut terecht gekomen, waar ik onder begeleiding mijn levensstijl en voedingspatroon omgooide maar vooral ook meer naar mijn lichaam ging luisteren. Enthousiast met mijn resultaten, besloot ik zelf ook mijn diploma tot orthomoleculair therapeut te behalen.

Door mijn kennis uit de reguliere zorg en de alternatieve geneeskunde heb ik een brede kijk op de gezondheidszorg en kan ik jou vol passie begeleiden. Ik heb mijn praktijk aan huis. Een praktijk waar ik samen met jou op zoek ga naar de oorzaak van jouw klachten en je begeleid naar een betere gezondheid en leefstijl die passend is voor jou!

Opleidingen:
– Verpleegkunde
– Orthomoleculaire therapeut Basis
– Orthomoleculair therapeut Gevorderd
– Orthomoleculaire Epigenetisch therapeut

Ik houd mijn kennis actueel door regelmatig scholingen te volgen. Hier een kort overzicht:
– Energetische Morfologische Bloedtest (EMB)
– Bijscholing Fibromyalgie

Mocht je geïnteresseerd zijn in mij, wat ik doe en/of hoe ik dat doe – volg me dan op Instagram of neem contact met mij op via onderstaande button.