Behandelingen


Lieve vrouw,

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen, omdat je klachten ervaart. Je loopt wellicht al enige tijd tegen deze klachten aan of bent zelfs al bij de huisarts geweest. Je hebt misschien al wel van alles geprobeerd, maar niks lijkt te werken..

Heel begrijpelijk dat je je zorgen maakt over je gezondheid en dat je graag van deze klachten af zou willen komen. Je bent wellicht het vertrouwen in je lichaam kwijt geraakt of je bent onzekerder geworden. Laten we samen werken aan je gezondheid.

In mijn praktijk gaan we echt opzoek naar de oorzaak van jouw klacht en pakken we deze oorzaak aan. Op deze manier behalen we namelijk duurzaam resultaat en plakken we niet alleen een pleister. Mijn 1:1 trajecten zijn speciaal voor vrouwen die klaar zijn om op een natuurlijke manier van hun klachten af te komen. Als orthomoleculair therapeut begeleid ik jou naar next level gezondheid.

Ik bundel mijn kennis en ervaring vanuit de reguliere en alternatieve geneeskunde samen om jou te begeleiden naar een ijzersterke gezondheid!

Ben je klaar om te ervaren wat wel echt werkt? Let’s meet!

1:1 traject Orthomoleculair traject


Vergoedingen


Zij gingen je voor:


“Na een lang traject i.v.m. ziekte wilde ik graag weer terug in mijn ritme van gezond eten, de juiste vitamines en afvallen. Ik ben toen bij Danique terecht gekomen. In 3 maanden voel ik mij zo ontzettend goed, ik ben heel veel vocht kwijt, slaap goed en zit zoveel lekkerder in mijn vel. Danique neemt alle tijd voor je en ze is goed bereikbaar voor al je vragen!”

r


“In eerste instantie ging ik bij Danique langs voor mijn acne. Door middel van een bloedtest zijn we achter een aantal intoleranties gekomen! Met die info heeft Danique mij tips and tricks qua voeding maar ook advies over supplementen gegeven. We zijn nu een aantal maanden verder en niet alleen mijn huid ziet er stralender uit, ook voel ik mij een stuk fitter en ben ik me meer bewust van wat ik kan doen op het moment dag ik mij futloos voel. Ik raad het zeker aan om langs te gaan. Bedankt Danique voor je hulp!“Ik kwam bij Danique met PMS heftige PMS klachten. De afgelopen 4 weken heb ik geen moodswings meer gehad. Daarnaast voel ik mij niet meer down en heb ik geen energie dips meer. Dit is pas mijn 4de week van het 3 maanden traject!”

r