Wake-up light wekker

Koop hier de wake-up light!

Vaak adviseer ik mijn klanten om hun telefoon niet direct naast zich neer te leggen tijdens het slapen. ‘Maar dan heb ik wekker?’

Een aantal jaar terug heb ik deze wekker aangeschaft en het is 1 van mijn beste aankopen geweest! Vooral in de winter is de wekker perfect.
Ongeveer een half uurtje voordat je wekker afgaat, word het licht van de wekker geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten wordt jouw slaapkamer gevuld met helder geel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert jouw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Hoe fijn is het om voor je wekker al fit wakker te worden?
Daarnaast gebruik ik het vaak als lampje als ik nog een boek wil lezen.

Een wekker op je mobiele telefoon geeft blauw licht. Het blauwe licht kan invloed hebben op onze biologische klok en daarmee de kwaliteit van jouw slaap verstoren. Een Wake-up light maakt gebruik van natuurlijk licht en zorgt er zo voor dat je ’s ochtends beter en natuurlijker wakker wordt. Dit is goed voor jouw dag en nacht ritme en jouw slaap patroon.